De Mensen uit Nijmegen

Portret van Ursula
De Mensen uit Nijmegen

“Vijf jaar geleden kreeg ik te horen dat ik een spierziekte had. Dat was eigenlijk best een shock, ik moest minder gaan werken. Mijn leven zag er opeens anders uit. Nu na vijf jaar heb ik mijn leven anders ingericht. Mijn werk kan ik niet meer doen. Maar wel moet ik veel bewegen. Daarom heb ik deze mooie hond gekozen om op te voeden. Zij geeft mij veel geluk. Ik train veel met haar omdat ze een jachthond is moet ze veel bewegen. Samen met haar kom ik nu veel meer in de natuur en ontdek ik de mooie omgeving van Nijmegen. Maar mijn wereld werd wel wat klein omdat ik minder ondernam met anderen. Daarom heb ik me aangemeld bij https://www.waalstappers.nl Nu heb ik al aan verschillende activiteiten deelgenomen. Hoe leuk is dat om in je eigen stad nieuwe mensen te leren kennen. Ik had snel mijn eigen leuke mensen gevonden waar ik nu regelmatig actieve dingen mee doe. Plezier maken staat bij ons hoog in het vaandel.” -met Ursula Weelink en hond Noa


Geplaatst: zaterdag 21 oktober 2023 door * Waalstappers

Andere artikelen

De Mensen uit Nijmegen

Portret van Silvia

Lees verder

HARTVERWARMENDE KERSTBORREL OP ZONDAG 18 DECEMBER

Je bent van harte welkom!

Lees verder

De Mensen uit Nijmegen

Portret van Helmien

Lees verder
Waalstappers