De Mensen uit Nijmegen

Portret van Karin op De Mensen uit Nijmegen
De Mensen uit Nijmegen

“In deze mooie stad Nijmegen woon ik alweer ruim 40 jaar met veel plezier. Het is hier fijn wonen.

Ik hou van een lekker druk leven. Naast mijn fulltime baan als teamleider van het team personeels- en organisatieontwikkeling bij de Nederlandse Arbeidsinspectie, werk ik ook vrijwillig. Mijn passie is vernieuwen, organiseren en implementeren. Kansen zien en benutten, daar ga ik voor. Ik ben daadkrachtig en heb graag een flinke stapel werk.

Omdat ik in een moeilijke periode van mijn leven zat, had ik behoefte aan inspirerende contacten. Dat was voor mij de drive om in 2018 een community op te richten: ‘Waalstappers’, voor ontmoetingen en activiteiten. Een prachtig bewoners initiatief dat inmiddels een vereniging is geworden met honderden abonnees. En wat zich nu zelfs uitbreidt naar Arnhem en omgeving. Het concept is heel simpel, abonnees bieden allerlei activiteiten aan waar je op kan inschrijven. Het inspireert om met meer mensen van een activiteit te genieten. Je beleeft het meest met open hart en geest.

Ik had me met enthousiasme op dit nieuwe project gestort, maar toen gebeurde er het ergste wat je kan overkomen. Op 22 augustus 2019 overleed mijn jongste zoon Jannes, geboren op 7 januari 1997, plotseling aan een hartstilstand. Dat heeft mijn leven behoorlijk op de kop gezet. Ik ben zoekende naar hoe ik mijn leven kan leven zonder hem en met het gemis en verdriet dat elke seconde van de dag bij mij is. Ik heb veel steun aan mijn andere zoon en familieleden.

Ik heb de kracht gevonden om door te gaan met het ontwikkelen van ‘Waalstappers’. Ik geloof in het concept en ben blij met de mooie ontmoetingen die mij inspiratie geven in mijn leven. Daarom nodig ik iedereen van harte uit om gebruik te maken van een gratis proefabonnement. Gewoon meedoen en ervaren, zoals ik, hoe leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen actief te zijn. Er gaan misschien wel nieuwe deuren voor je open.” -met Karin Rheiter https://www.waalstappers.nl/

Met dank aan: Janneke Bos van De Mensen uit Nijmegen | Facebook

 


Geplaatst: maandag 03 oktober 2022 door Karin Rheiter

Andere artikelen

Pubquiz speciaal voor Waalstappers

Quizmaster Pieter Monté

Lees verder

Onderzoek door studenten: vragenlijst voor 17 tot 25 jarigen!

1e samenwerking Hogeschool Arnhem Nijmegen en Waalstappers

Lees verder

De Mensen uit Nijmegen

Portret van Leo op De Mensen uit Nijmegen

Lees verder
Waalstappers