Nieuwe website voor Waalstappers

Nieuwe website voor Waalstappers

Zoals je ziet heeft onze website een compleet nieuwe layout. De oude site voldeed steeds minder aan de wensen van onze leden, daarom vonden we het de hoogste tijd voor iets beters. De nieuwe website ziet er mooi en overzichtelijk uit, en is daardoor makkelijker in gebruik. Je kunt nu bijvoorbeeld rechtstreeks activiteiten plaatsen, dus zonder tussenkomst van de activiteitencommissie.

Daarnaast is het eenvoudig om de website uit te breiden met nieuwe functies en dat gaan we dan ook doen. Binnenkort komt er een prikbord waar je zelf oproepjes kunt plaatsen en een Waalkrant waar je berichten en foto’s kunt achterlaten over je activiteiten met Waalstappers. Verder komt er een app waardoor je de site ook makkelijk kunt gebruiken op je telefoon. Wij zijn erg enthousiast en jij hopelijk ook!

Ben je nog niet ingelogd? Je oude wachtwoord werkt niet meer, dus volg deze stappen om te kunnen inloggen:
1. Klik deze link
2. Vul je e-mailadres in dat je ook op de oude site gebruikte. (Let op! Je gebruikersnaam is niet meer nodig.)
3. Klik op de knop WACHTWOORD RESETTEN
4. Ga naar je mailbox (check ook je Spam), open het bericht van Waalstappers en klik op de knop WACHTWOORD OPNIEUW INSTELLEN in je mail en vul je nieuwe wachtwoord in. Nu kun je inloggen!

Wanneer je bent ingelogd, kun je gelijk aan de slag. Het zal wel even wennen zijn om je weg te vinden. Omdat we graag willen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt, is er binnenkort een instructieavond. Daar maken we je snel wegwijs, zodat je de nieuwe mogelijkheden optimaal kunt benutten.
We hebben ook een handleiding samengesteld.

Vragen kun je mailen naar website@waalstappers.nl
Leo Poiesz

Deze nieuwe website is tot stand gekomen i.s.m. Stijn en Cedric van Meet Other Student.

 


Geplaatst: zondag 25 september 2022 door Karin Rheiter

Andere artikelen

De Mensen uit Nijmegen

Portret van Hinta op De Mensen uit Nijmegen

Lees verder

De Mensen uit Nijmegen

Portret van Silvia

Lees verder

VACATURE

Bestuursleden

Lees verder
Waalstappers