Vacature: bestuursleden

Geplaatst op 30 March

Beste Waalstappers, 

Eind 2023 werd Waalstappers een stichting. Binnen deze nieuwe stichting is plaats voor een nieuw bestuur, bestaande uit drie tot vijf bestuursleden. Ben jij  enthousiast, betrokken en gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan onze stichting? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat doe je als bestuurslid en hoeveel tijd kost het?

Samen met de andere bestuursleden bepaal je de richting en koers van de organisatie. Het gesprek daarover vindt plaats tijdens de bestuursvergaderingen, die  4 keer per jaar plaatsvinden. De inzet blijft beperkt tot deze vergaderingen. De bestuursleden hebben geen uitvoerende taken in de bedrijfsvoering. 


Wat verwachten we van kandidaten voor deze bestuursfunctie?


Enthousiasme en motivatie om een bijdrage te leveren aan een vrijwilligersorganisatie met een mooie maatschappelijke doelstelling. Ervaring in een bestuursfunctie is fijn, maar niet noodzakelijk!


Wat bieden we?

Als bestuurslid krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en je netwerk uit te breiden. Je kunt ook opleidingen en trainingen volgen om je te ontwikkelen. Je werkt samen in een gezellig team, bestaande uit vrijwilligers die allemaal een passie hebben voor onze stichting. Een bestuursfunctie is een uitdagende functie met ruimte voor creativiteit en eigen inbreng. 


Heb je vragen of wil je reageren?

Stuur dan een mailtje naar info@waalstappers.nl 


Groetjes, 

KarinWaalstappers