Over ons

Waalstappers is een community voor ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen. Abonnees bedenken activiteiten die ze plaatsen in het activiteitenoverzicht, zodat anderen zich kunnen aanmelden. Er gebeurt van alles: wandelingen, fietstochten, filmavondjes, zondagmiddaglunches, concerten, borrels, etentjes en meer. Dankzij het enthousiasme van veel abonnees is er genoeg te doen en dat is mooi. Want het overzicht wordt gevuld door de abonnees zelf.

Als je abonnee wordt, hoef je niet meteen iets te organiseren. Kijk gerust eerst een beetje rond en probeer iets uit wat je aanspreekt. Het is natuurlijk wel fijn als het overzicht lekker gevuld blijft, dus heb je een leuk idee, graag!

Hulp nodig bij het organiseren van een activiteit? Wij helpen je met alle plezier. Stuur ons dan een mailtje! Alles mag: museumbezoek, biljartavondjes, sportieve activiteiten, een leesclub, een schaakmiddag, dansen, yoga, vliegeren; verzin het maar. Organiseer je liever iets samen met anderen? Plaats dan een oproep op het prikbord of benader andere abonnees bij activiteiten. Andere abonnees benaderen via de chat van de website is ook mogelijk.

Waalstappers is voor mensen in alle soorten en maten, en van alle leeftijden. Iedereen uit Nijmegen, Arnhem en omgeving kan abonnee worden. Ervaar hoe leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten door samen iets te ondernemen en registreer je vandaag als abonnee. Tot snel!

Waalstappers